03 Δεκεμβρίου 2016

Προτάσεις Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

Όμορφες και οικονομικές λύσεις διακόσμησης που θα κάνουν το δεντράκι σας να ξεχωρίζει. Επίσης σας προτείνω και μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε όμορφα εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι σας. Είναι όμορφο να μπορέσετε να φτιάξετε όλα τα παρακάτω με την βοήθεια των παιδιών σας και να χαρείτε για τις δημιουργίες σας.

 Χρησιμοποιήστε παλιές λάμπες , διακοσμήστε με μικρά πλαστικά δεντράκια και χιόνι (προτιμάμε διακοσμητικά που βάζουμε σε τούρτες ή την βασιλόπιτα) κρεμάμε με όμορφές κόκκινες κορδέλες. δείτε αναλυτικά:

Ξύλινα ζωγραφιστά στολίδια, επιλέγουμε ένα όχι πολύ χοντρό κλαράκι ή κορμό δέντρου και με την βοήθεια ενός πριονιού χεριού κόβουμε μικρά κομμάτια τα οπία ζωγραφίζουμε. Μέ ένα κατσαβιδάκι δημιουργούμε στο κέντρο μία τρύπα και περνάμε την κορδέλα μας.
Προτιμάμε φρέσκο κορμό και όχι κάποιο ξερό για να κόβετε και να τρυπιέται πιό εύκολά.

Δεντράκια από ξυλαράκια και τσόχα, κόβουμε  διάφορα μεγέθη τετράγωνα κομμάτια από τσόχα και τα περνάμε το ξυλαράκι μας από μέσα σχηματίζοντας έτσι ένα όμορφο χριστουγεννάτικο δεντράκι.

Στολίδια από πηλό, χρησμοποιήστε διάφορες φόρμες για cupcakes από σιλικόνι ψήστε και αφού τα καλούπια σας είναι έτοιμα μπορείτε να τα βάψετε με spray σε ότι χρώμα θέλετε. Κολλάμε την κορδέλα μας και έιναι έτοιμα .
Διακοσμητικά κεράκια ρεσώ με βάση από μικρούς κορμούς δέντρου και διάφορα κλαδιά.

δείτε αναλυτικά: http://www.martysmusings.net/2014/12/rustic-wood-candle-holders.html 
Διακοσμητικός  canvas με Χριστουγεννιάτικο μύνημα - ευχές , κουκουνάρια και φωτάκια ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

δείτε αναλυτικά: http://apumpkinandaprincess.com/2015/11/diy-twinkle-light-canvas.html 
Διακοσμήστε την βεράντα σας, την είσοδο του σπιτιού σας ή ακόμα και την πρόσοψη του τζακιού σας με αυτά τα υπέροχα κουκουνάρια. Μαζί με τα παιδιά σας ή μόνοι σας γεμίστε ένα καλάθι, καθαρίστε τα ελαφρώς με ένα πανάκι και ακολουθήστε τις οδηγίες για ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.

Δείτε αναύλιτικά εδώ: http://foxhollowcottage.com/2013/12/rustic-jingle-bell-pinecone-christmas-tree-ornament.html


 


Διακοσμητικό εισόδου ή παιδικού δωματίου? Χρησιμοποιήστε μία παλέτα σχετικά καινούργια και ζωγραφίστε επάνω ένα δέντρο με μπογιά της αρεσκίας σας, για στολίδια κολλήστε pom-poms σε διάφορα μεγέθοι και χρώματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια: