29 Σεπτεμβρίου 2014

Διακοσμητικές αρωματικές καρδούλες !!!

Ελάτε να φτιάξουμε με απλά βήματα αρωματικές καρδούλες για τις ντουλάπες μας και τα συρτάρια μας. Επίλέξτε αποξηραμένη λεβάντα, χαμομήλι, δυόσμο, θυμάρι  ή κανέλλα και βανίλια.
Υλικά: Χαρτί συσκευασίας καφέ, κομμάτια από ύφασμα, κόλλα stick, ψαλίδι, μολύβι, αποξηραμένα αρωματικά, σπάγκο ή κλωστή, βελόνι ή ραπτομηχανή.
Κόβουμε 5 τετράγωνα από το καφέ χαρτί συσκευασίας. Στη συνέχεια, κολλήστε τα τρία κομμάτια του χαρτί μαζί. Στη συνέχεια, σχεδιάστε μια καρδιά στη μέση και κόψτε. 
Στη συνέχεια κολλήστε ένα κομμάτι του υφάσματος στο πίσω μέρος της κοπής του χαρτιού και έπειτα κολλήστε τα υπόλοιπα δύο κομμάτια του χαρτιού. Στη συνέχεια, ράβετε γύρω από την καρδιά, αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα για το γέμισμα. Τώρα μπορείτε να γεμίσετε την καρδιά με τα αποξηραμένα αρωματικά της επιλογής σας και αφού τελειώσετε με το γέμισμα ράψτε και το υπόλοιπο κομμάτι.
Αφού τελειώσετε το ράψιμο  σχεδιάστε άλλη μία καρδία μεγαλύτερη από την πρώτη , ράψτε και σε εκείνο το σημέιο και κόψτε. Στην επάνω πλευρά κάντε μία τρυπά και περάστε το διακοσμητικό κορδόνι ή σπάγκο για να μπορείτε να την κρεμάσετε. Η καρδούλα σας είναι έτοιμη να αρωματίσει τις ντουλάπες σας και τα συρτάρια σας.


Καλή επιτυχία !!!

πηγή θέματος: iheartnaptime
1 σχόλιο:

Ελένη Καραγιαννίδου είπε...

Πολύ πολύ όμορφο!