05 Ιουνίου 2014

Confetti party time !!!

Ένα χαριτωμένο παιδικό πάρτυ κατάλληλο και για  αγόρακια και για κοριτσάκια. Εύκολες και οικονομικές ιδέες που μπορούμε μόνες μας να φτιάξουμε. 

Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν χρειάζεται να τυπώσουμε ούτε κάποια αρχεία αρκέι λίγη φαντασία και πολλά πολλά χρωματιστά στρογγυλά αυτοκολλητάκια για την διακόσμηση.Φτιάχνουμε την αγαπημένη μας συνταγή για τούρτα την οποία θα την διακοσμήσουμε με χρωματιστή τρούφα ή smarties σοκολατάκια.
Αγοράζουμε χαρτοπετσέτες πουά ή λευκές και κολλάμε αυτοκολλήτάκια ή μπορούμε να ζωγραφίσουμε κυκλάκια με τους μαρκαδόρους .
Βάλτε το / τα παιδιά να ετοιμάσουνε χρωματιστά κυκλάκια από χαρτί σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και διακοσμήστε το τραπέζι σας.
Αγοράστε πιατάκια και καλαμάκια μονόχρωμα (ποικιλία χρωμάτων) σε στρογγυλό πάντα σχήμα. Διακοσμήστε τα cupcakes ή τα μπισκοτάκια σας με χρωματιστή τρούφα και smarties.

Φτιάξτε μόνες σας δικοσμητικά banner κόβοντας ορθογώνια ή τετράγωνα άσπρα χαρτονάκια : γράφετε το μύνημα σας και διακοσμήστε ζωγραφίζοντας χρωματιστά κυκλάκια ή κολλώντας αυτοκολλητάκια. Μπορείτε βάλετε και glitter.
Επίσης η δημιουργία της πρόσκλησης είναι πάλι πολύ εύκολη υπόθεση αρκεί να έχετε εδώ που τα λέμε χρόνο για όλα αυτά.
Κατα τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε  διακοσμητικά για τα cupcakes , για σακουλάκια δώρου και ευχαριστήριες καρτούλες .

Φυσικά μπορείτε να εκτυπώσετε και κάποια δωρεάν αρχεία έαν δεν έχετε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: