17 Ιουνίου 2014

Παγωτό με μπανάνες και βούτυρο αμυγδάλου !!!

Μόνο με 4  συστατικά θα φτιάξετε ένα πλούσιο, νόστιμο και με απίστευτα κρεμώδες υφή παγωτό. 



Υλικά που θα χρειαστείτε: 

  • 3 - 4  πολύ ώριμες μπανάνες κομμένες σε μικρά κομμάτακια 
  • 1/2 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
  • 1/4 φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου
  • 1/3 φλιτζανιού κρέμα με άρωμα καραμέλας (Delight κρέμα)




Διαδικασία
  • Κόβουμε τις μπανάνες και τις παγώνουμε για ένα βράδυ. Βάζουμε τις μπανάνες σε ένα μπλέντερ παγωμένες και τις κάνουμε πουρέ. (σιγά - σιγά εάν το μπλέντερ σας δεν είναι ιδανικό και για παγωμένα τρόφιμα ή παγάκια)
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. 
  • Προσθέστε το βούτυρο αμυγδάλου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο.
  • Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με την κρέμα.
Τοποθετούμε το παγωτό μας στην καταψύξη  για τουλάχιστον 3 ώρες. 


Έτοιμο για σερβίρισμα και μην ξεχνάτε ότι είναι ένα παγωτό με υγιεινά συστατικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: