08 Μαΐου 2014

DIY διακοσμητικά γυάλινα σουβέρ !!!

Για να έχετε κάτι ξεχωριστό στο τραπέζι σας δημιουργήστε τα δικά σας γυάλινα σουβέρ χρησιμοποιώντας τα διακοσμητικά στοιχεία που εσείς επιθυμείτε.


Παρακάτω θα σας δείξω μερικές ιδέες , τον τρόπο και τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή τους.Υλικά: 2 γυάλινα κομμάτια για το κάθε σουβέρ (θα τα πάρετε από κατάστημα με τζάμια - κρύσταλλα), αποξηραμένα λουλούδια ή φρέσκα, διακοσμητικά στοιχεία της αρεσκεία σας, κόλλα ειδική ξηράνσεως όχι όμως σε υγρή μορφή, συνδετικά κλίπς,οδοντογλυφίδες, μολύβι και ταινία.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα διακοσμητικά στοιχεία όπως χαντρούλες ή κουμπάκια ή ακόμα και να ζωγραφίσετε με ακρυλικά χρώματα κάτι που σας αρέσει.
Διαδικασία κατασκευής: Καθαρίζουμε το γυαλι και τοποθετούμε με την οδοντογλυφίδα ή κάποια λαβίδα τα διακοσμητικά μας και τα κολλάμε, αφήνουμε την κόλλα να στεγνώσει πριν συνεχίσουμε. Τοποθετούμε λίγη κόλλα γύρω γύρω και βάζουμε απο επάνω το άλλο κομμάτο γυαλιού με προσοχή να είναι ευθυγραμμισμένα.
Καθαρίστε με ένα βρεγμένο πανάκι περιμετρικά για τυχόν κόλλα που σας έχει πέσει.
Τα σουβέρ σας είναι έτοιμα για να διακοσμήσουνε το τραπέζι σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω link .......

3 σχόλια:

Dimitra Decorasylum είπε...

Ωραία ιδέα! Την καλησπέρα μου :)

Βέρα Μ. είπε...

Φοβερό!!! Πραγματικά πολύ ωραία ιδέα και δε μου φαίνεται και πολύ απαιτητική (τουλάχιστον αν ακολουθήσω τα βήματα)! Να σαι καλά για την έμπνευση και θα τα λέμε πιο συχνά!
Βέρα Μ.

Giota Mavreli είπε...

Καλημέρα κορίτσια , χαίρομαι πολύ που σας άρεσε η ιδέα μου . Να περνάτε υπέροχα !!!!