20 Μαρτίου 2014

Easter Tags ...

Γιατί το κάθετι που κάνουμε είναι μοναδικό, υπέροχες διακοσμητικές ετικετούλες για να διακοσμήσετε είτε κάποιο δωράκι σας , είτε τα υπέροχα κουλουράκια ή άλλα Πασχαλινά γλυκάκια που θα ετοιμάσετε για τους αγαπημένους σας συγγενείς και φίλους.http://www.nobiggie.net/itty-bitty-bunny-ears-headband-free-printable/


Είναι πολύ όμορφο να μπορέσετε να ετοιμάσετε μικρά σακουλάκια που θα περιέχουνε ένα - δύο κουλουράκια και λίγα πασχαλινά σοκολατάκια και να χαρίσετε στους φίλους και φίλες των παιδιών σας ή και σε όλη την τάξη τους στο σχολείο. Δεν θα μας στοιχίσει πιστεύω  οικονομικά κατι το ιδιαίτερο και ταυτόχρονα στις δύσκολες εποχές που ζούμε θα χαρίσει χαρά στα παιδάκια.

Για την κατασκευή της ετικέτας θα χρειαστείτε να εκτυπώσετε το πρότυπο εδώ και στην συνέχεια να κόψετε και να ενώσετε. Εάν δεν έχετε το ειδικό εργαλείο - ψαλίδι για να κόψετε το στρογγυλό μέρος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα ποτήρι στο κατάλληλο μεγεθος (τοποθετείτε και με ένα μολυβάκι περνάτε αχνά το περίγραμμα και κόβετε).
Θα χρειαστείτε επιπλεον ένα χαρτονάκι σε σιέλ ή άλλο χρώμα για την πίσω πλευρά και συραπτικό για να πιάσετε και τα τρία μέρη μαζί.1 σχόλιο:

Beauty Follower είπε...

Ωραία ιδέα!

http://beautyfollower.blogspot.gr/