29 Ιανουαρίου 2014

DIY διακοσμητικά γλαστράκια με χάρτινα τριαντάφυλλα !!!

Τριαντάφυλλα,  και σε ποιά γυναίκα δεν αρέσουνε? Εγώ προσωπικά τα λατρεύω και γι' αυτό με το που είδα την παρακάτω κατασκευή σκέφτηκα να την μοιραστώ μαζί σας .

Ιδανική για να διακοσμήσετε την αγαπημένη σας γωνιά στο σπίτι, για βάφτιση ή γάμο.
Υλικά που θα χρειαστείτε : χαρτί λεπτό ακουαρέλας, νερομπογιές, γλαστράκια χάρτινα ή πλαστικά, κόλλα, ψαλίδι, σελίδες από εφημερίδα ή βιβλίο και εάν θέλετε χώμα ή ψεύτικο χορταράκι διακοσμητικό.


 Πως θα το κατασκευάσετε: ξεκινάτε με το να βάψετε το χαρτί σας και από τις δύο πλευρές σε χρώμα ροζ το τσαλακώνετε ελαφρά με το χέρι σας και το ανοίγετε για να το αφήσετε να στεγνώσει, στην συνέχεια κόβετε ένα μικρό χαρτί όπως στην φωτογραφία για να δημιουργήσετε το εσωτερικό του τριαντάφυλλου και με το υπόλοιπο χαρτί κόβετε πέταλα σε διάφορα μεγέθη. 
Με ένα άλλο κομμάτι χαρτιού το οποίο θα βάψετε πράσινο κόβετε μικρά φύλλα. 
Κολλάτε με ειδική κόλλα το χαρτί από την εφημερίδα ή το βιβλίο πάνω στο γλαστράκι και το γεμίζετε ή με χώμα ή με το χοραράκι (σφουγγάρι που βάζουνε σε διακοσμητικά γλαστράκια). Τυλίγετε το μικρό κομμάτι χαρτιού σαν ρολό ετσί ώστε να δημιουργηθεί το μπουμπουκάκι και στην συνέχεια κολλάτε τα εξωτερικά ροδοπέταλλα ένα ένα. Τοποθετείτε (κολλάτε στο γλαστράκι σας) και διακοσμήτε και με τα πράσινα φυλλαράκια.


Για να δείτε σε μεγένθυση τις οδηγίες κατασκευής και άλλες πληροφορίες επισκεφτείτε το craftberrybushΔεν υπάρχουν σχόλια: