05 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αϊ Βασίλης απαντάει στα παιδιά !!!

Σκεφτήκατε ποτέ τι χαρά θα κάνανε τα παιδιά εάν ο Αϊ Βασίλης τους απαντούσε στα γράμματα που του στέλνανε?

Τι θα λέγατε λοιπόν να τους ετοιμάσουμε ένα γράμμα το οποίο έρχετε από την μακρινή πατρίδα του Αϊ Βασίλη και φτάνει στο σπίτι μας για το μικρό ή την μικρή μας που περιμένει με ανυπομονησία τις γιορτές και το δώράκι που έχουνε ζητήσει. 

Ετοίμασα κάποια γραμματάκια τα οποία μπορείτε να τυπώσετε και να αφήσετε πάνω στο κρεβάτι του παιδιού ή στην πόρτα του σπιτιού σας έτσι ώστε να το βρει και να τρελαθεί από την χαρά του .Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε επάνω στην εικόνα και να πατήσετε εκτύπωση ή αποθήκευση και μετά εκτύπωση.


Γράμμα 1Γράμμα 2

Γράμμα 3


Εάν θέλετε να τυπώσετε τα γραμματάκια και να γράψετε το δικό σας κειμενάκι τυπώστε τα παρακάτω πρότυπα:

Γράμμα 1


Γράμμα 2

Γράμμα 3

3 σχόλια:

Νίκη είπε...

Τι ωραία ιδέα! Πάντως πριν καμια 10-αρια και βάλε χρόνια αν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία λάμβαναν κάποιο γράμμα για τον Άι Βασίλη, έστελναν στα παιδιά μικρά δωράκια! Δεν ξέρω αν γίνεται και τώρα! Φιλια.

petria είπε...

Γεια σας , ειναι πολη ωρεα και θα ηθελα να ρωτησω πως να εκπυπωσο ενα απο τα γραματα. Περημενω την απαντηση σας.

Giota Mavreli είπε...

petria ζητώ συγνωμη που καθυστερησα να απαντησω , τωρα ειδα το μνν , εαν προλαβαίνεις πατάς επλανω στην εικόνα και επιλέγεις με δεξί κλικ εκτυπωση ή αποθηκευση και μετα εκτύπωση ... επιλέγεις στην εκτυπωση να πιάνει όλη τη σελίδα και έτοιμο το γραμμα......Καλές γιορτές με υγεία.....