26 Νοεμβρίου 2013

Ιδέες για υπέροχα στολίδια !!!


6 εύκολες ιδέες για να δημιουργήσουμε υπέροχα Χριστουγεννιάτικα στολίδια μόνες μας.


Μετατρέψτε τα παλιά σας  γυάλινα στολίδια με την μέθοδο του  decoupaged σε  vintage στολίδια και κλέψτε τις παραστάσεις. Θα χρειαστείτε φύλλα από εφημερίδα ή βιβλία, κόλλα decoupage,  χρυσόσκονη , κορδονάκι για το δέσιμο και διακοσμητικά καρτελάκια που μπορείτε να τυπώσετε.περισσότερα


Διακοσμήστε με χρυσά ή ασημένια κουμπία παλαιού τύπου, ντύστε την μπάλα σας με ένα κομμάτι ύφασμα και στην συνέχει κολλήστε τα κουμπιά , τελειώστε με ένα υπέροχο δέσιμο ή έναν υπέροχο φιόγκο.


περισσότερα


Περάστε σε μπετονιά πολλά κουμπιά μονόχρωμά ή χρωματιστά , δημιουργήστε ένα βραχίόλι και στο τελείωμα του δέστε έναν υπέροχο φιόγκο.


περισσότερα

Μικροί τάρανδοι : θα χρειαστείτε ρολά υγείας, γυαλόχαρτο σε καφέ χρώμα ή ύφασμα, ματάκια πλαστικά, πομ-πομ , κουμπάκια κόλλα και το ειδικό καθαρισμού μπουκαλιών (θυμάστε εκείνο το σφουγγαράκι που καθαρίζατε τα μπιμπερό?) ή κάτι που να μπορεί να ταιρειάζει για τα κερατάκια του.


περισσότερα


Τα πιό λαμπερά κουκουνάρια, περάστε στην κορυφή του ένα μικρό αγκιστράκι και στην συνέχεια με ένα μικρό πινέλο βάψτε έξω έξω το κουκουνάρι και ρίξτε του και χρυσόσκονη για λαμπερό αποτέρεσμα. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε όλο το κουκουνάρι με gltter σπράυ. Για το κρέμασμα επιλέξτε μπετονιά στην οποία θα έχετε περάσει υπέροχες διακοσμητικές διάφανες πετρούλες.


περισσότερα


Ένα μικρό πλαστικό μπουκαλάκι μπορεί να μετατραπεί σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χιονισμένο τοπίο. 


περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: