02 Νοεμβρίου 2013

Ταρτάκια με σπανάκι...


Μια μοναδική γεύση 






Υλικά:

  • κατεψυγμένα φύλλα κρούστας 
  • σπανάκι
  • 1/4 φλιτζάνι τυρί κατσικίσιο σε μικρά κομματάκια
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια (ψημένα)
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο (λίγο παραπάνω εάν σας αρέσει)
  • Ξύσμα μισού λεμονιού

Μαγειρέψτε σε αντικολλητικό τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το σπανάκι με τα υπόλοιπα υλικά πολύ΄καλά. Χρησιμοποιήστε μικρές φόρμες σιλικόνης ή χάρτινες ειδικές για ψήσιμο και τοποθετήστε τρεις σειρές από το φύλλο κρούστας και γεμίστε με το μείγμα. Ψήστε για περίπου 8-10 λεπτά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: