28 Οκτωβρίου 2013

DIY Ιδέες για την αποθήκευση και την οργάνωση των κοσμημάτων μας !!!


Μερικές δημιουργικές ιδέες για να οργανώσουμε και να τακτοποιήσουμε τα κοσμήματα μας αλλά να δώσουμε και μια διακοσμητική νότα στο δωμάτιο μας.Έχετε πολλά βραχιόλια? 


http://wonders.bg


Θα χρειαστείτε γυάλινα μπουκάλια και ένα ξύλινο κιβώτιο το οποίο μπορείτε να βάψετε ή να χρησιμοποιήσετε όπως είναι. Πέρνάμε στην πάνω του πλευρά μια τριχία λεπτή ή κάποιο άλλο διακοσμητικό κορδόνι ή ύφασμα για να μπορούμε να κρεμάσουμε στον τοίχο μας. Τοποθετήστε τα μπουκάλια στο ξύλινο κιβώτιο και κρεμάστε τα στον τοίχο . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση και να αναδείξετε και  τη συλλογή των βραχιολίων σας.Δεν θέλετε να πετάξετε το παλιό πλαίσιο απο τον καθρέφτη ή τον πίνακα της γιαγιά ή της μαμάς?
Απελευθερώστε τη φαντασία σας και  δημιουργήστε ένα αριστούργημα . Χρησιμοποιήστε ένα πανί (βελούδινο ή σατέν) και το παλιό πλαίσιο που διαθέτετε για να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τον τοίχο σας και τα κοσμήματα σας . 
Χρωματίστε το πλαίσιο με το χρώμα που σας ταιριάζει  και στη συνέχεια κολλήστε το κομμάτι του υφάσματος .
Κρεμάστε τα κοσμήματα σας και απλά μην ξεχνάτε να τα φοράτε.........
Τα σκουλαρικάκια μας που θα μπούνε?
Ξύλινες κρεμάστες λοιπόν για τα σκουλαρίκια μας , το μόνο μου θα πρέπει είναι να προσθέσουμε στην κάτω μεριά της κρεμάστρα αγκιστράκια ( αυτά που ψαρεύουμε). 
Μπορείτε να τοποθετήσετε τις κρεμάστρες είτε μέσα στην ντουλάπα ή έξω για διακόσμηση στο δωμάτιο σας (τοίχο).
Εάν θέλετε μπορείτε να δώσετε και χρώμα στις κρεμάστες σας.


Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο,  
Χρησιμοποιήστε το παλιό σας τρίφτη για να κρεμάστε τα σκουλαρίκια και περιδέραια σας! Βάψτε τον τρίφτη σε ένα φωτεινό χρώμα και να κάνετε τα πόδια του χρησιμοποιήστε μερικά αγκίστρια. Τοποθετήστε το στο έπιπλο ή άλλο ορατό σημείο για να ξεχωρίζει από τα άλλα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: