08 Οκτωβρίου 2013

Που θα πάμε αυτόν το μήνα?

Υπέροχες ιδέες για να διασκεδάσουνε και να περάσουνε καλά παιδιά και  γονείς.

Για να δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε τον μήνα Οκτώβριο στην Αθήνα. Η Disney on Ice παρουσιάζει τη Χώρα της Φαντασίας και προσκαλεί από 23-28 Οκτωβρίουκάθε οικογένεια σ’ ένα μαγευτικό ταξίδι στις σύγχρονες, αλλά και τις κλασικές ιστορίες τηςDisney. ( κλειστό γήπεδο Φαλήρου ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ).

 
Παιδικές διαδραστικές παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Φωτόγραμμα συνεχίζει τη διαδραστική παράσταση βιωματικού θεάτρου στο θέατρο «Άνεσις» στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειο όπως και τα εκπαιδευτικά προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας (Λαϊς) στο Γκάζι.


Παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα Οκτωβρίου στον «Ελληνικό Κόσμο»

Tα Σαββατιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 3 ετών και άνω), τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς τους.
Tα Κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε νήπια και παιδιά του Δημοτικού. 
Εκπαιδευτικά προγράμματα Οκτωβρίου & Νοεμβρίου για παιδιά στο Παιδικό Μουσείο.

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά ηλικίας 1 έως 2½ χρόνων και τους ενήλικες συνοδούς τους στο Παιδικό Μουσείο. 


Ο Καραγκιόζης, ο Πέτρος και ο λύκος περιμένουν τα παιδιά στην Πλάκα.

Οι «ΦΙΓΟΥΡΕΣ& ΚΟΥΚΛΕΣ» ανοίγουν και σας περιμένουν να σας ταξιδέψουν στον κόσμο του θεάτρου σκιών και του κουκλοθέατρου. Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα θα ξεκινήσει πρώτος τις παραστάσεις στο θεατράκι της οδού Τριπόδων την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί. 
 
 Παιχνίδι και Παραμύθια στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων με δωρεάν συμμετοχή.


Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας, πέραν των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα σχολεία, υλοποιεί και προγράμματα για ομάδες παιδιών. Το πρόγραμμα «Παιχνίδι & γνώση.. πάνε στη βιβλιοθήκη» καλεί τα παιδιά 6 ως 12 ετών να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τα απογεύματα της Τετάρτης στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

 πηγή προγραμμάτων in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: