03 Ιουλίου 2013

Party έκπληξη για τη μέλλουσα μαμά !

Η αγαπημένη σας αδερφή ή  φίλη περιμένει το πρώτο της μωράκι ? 

Τότε τι θα λέγατε να της ετοιμάσετε ένα μίνι πάρτυ που θα κρύβει πολλές εκπλήξεις - δωράκια χειροποίητα για το μικρό ή τη μικρούλα που σύντομα θα έρθει στον κόσμο.


Αρχικά θα πρέπει να κάνετε μια λίστα με τις αγαπημένες τις φίλες , στην συνέχεια μια λίστα για τα πιό απαραίτητα πραγματάκια που θα χρειαστεί για το μωράκι της , θα βρείτε ένα χώρο όπου θα γίνει το πάρτυ (φιλικό σπίτι ή κάποιο αγαπημένο σας στέκι) και τέλος αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει.


Διακοσμήστε ένα μικρό τραπεζάκι με διάφορα γλυκίσματα όπως cupcakes, μπισκότα, σοκολατάκια (ανάλογα την εποχή ), φυσικό χυμό και νεράκι (αφού δεν επιτρέπετε το αλκοολ στην εγκυμοσύνη).
Αγοράστε μονόχρωμα φορμάκια για το μωράκι και ζωγραφίστε τα ( ειδικές μπογιές για ρούχα) ή ράψτε επάνω τους  ένα όμορφο υφασμάτινο διακοσμητικό σχεδιάκι.
Κατασκευάστε με πολύ απλά βήματα υφασμάτινες κουκλίτσες και υφασμάτινα τουβλάκια γιατί θα είναι από τα πρώτα αγαπημένα παιχνίδια του μωρού και θα διακοσμήσουνε και το δωμάτιό του /της.


Αγοράστε βαμβακερά υφάσματα σε υπέροχα σχέδια και χρώματα  και ράψτε τους τα πρώτα σεντονάκια τους.


Στο ablissfulnest.com θα βρείτε πηγές για πολλά σχεδιάκια και ιδέες δώρων που μπορείτε να δημιουργήσετε ή να αγοράσετε.


Ιδέες για δωράκια

υφασμάτινα παραμύθια http://4lifeidea.blogspot.gr/2013/06/blog-post_13.html
υφασμάτινα τουβλάκια  http://4lifeidea.blogspot.gr/2013/06/diy-soft-baby-blocks.html#.UdQ7vEI2_lI
υπέροχα διακοσμήτικά δωματίου - κούνιας δημιουργίες της Δώρας από το http://prettyhandmadecrafts.blogspot.grΔεν υπάρχουν σχόλια: