21 Ιουνίου 2013

Βραχιολάκια φτιαγμένα με Marshmallow !

 Marshmallow Τα αγαπημένα πλέον σε όλες τις δεσποινίδες μικρές και μεγάλες μεταμορφώνονται σε βραχιολάκια για να σας γλυκάνουνε ακόμη περισσότερο.


Μια όμορφη ιδέα από το  birdsParty.com  για δωράκι σε πάρτυ ή σε βάφτιση που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα και γρήγορα μόνες σας.

Τι θα χρειαστείτε για την κατασκευή : φυσικά marshmallow σε διάφορές γεύσεις και σχέδια, μπετονιά, κορδέλα, μια μεγάλη βελόνα, εκτυπώσιμη καρδιά και μικρές πετρούλες (αυτοκόλλητα με στρασάκια ή αυτοκόλλητα σκουλαρικάκια για τις μικρές μας φίλες), κόλλα.


Πως θα τα φτιάξετε: Για αρχή καθαρίζουμε την βελόνα μας, περνάμε την μπετονιά και δένουμε κόμπο στην μια άκρη, περνάμε το πρώτο μας marshmallow και συνεχίζουμε με όσα θέλουμε ακόμα για να φτιάξουμε το βραχιολάκι μας. Αφού τα περάσετε όλά δέστε στις 2 άκρες της μπετονιάς την κορδέλα σας δημιουργώντας έναν φιόγκο και στην συνέχεια κολλήστε επάνω την καρδούλα που έχετε τυπώσει μαζί με το στρασάκι.

Επιλέξτε ένα όμορφο κουτάκι για να το τοποθετήσετε μέσα (έτσι δεν θα ξεραθούνε) και χαρίστε τα στις καλέσμένες σας φίλες μικρές και μεγάλες .Για την εκτυπώσιμη καρδιά πατήστε εδώ

1 σχόλιο:

Νίκη είπε...

Πάρα πολύ όμορφη ιδέα. Πολύχρωμη και νοστιμότατη!!!