26 Ιουνίου 2013

DIY so cute καρτούλες - προσκλητήρια !

Μια χαριτωμένη ιδέα για καρτούλες ή προσκλητήρια από το littlebirdiesecrets.blogspot.com

Εύκολες και γρήγορες σχεδόν στην δημιουργία τους, χαρίζοντας  ένα υπέροχο αποτέλεσμα. 
Ψάχνετε κάτι απλό για την βάφτιση ή το πάρτυ των παιδιών σας τότε δεν έχετε παρα να εμπνευστείτε από τις υπέροχες αυτές καρτούλες .
Χρειάζεστε χαρτόνι ειδικό για προσκλητήρια σε λευκό ή εκρού χρώμα και χαρτόνι διακοσμητικό σε διάφορα πρότυπα, ψαλίδι, κλωστή και μια ραπτομηχανή . Σε περίπτωση που δεν έχετε ραπτομηχανή υπάρχει τρόπος να έχετε το ίδιο υπέροχο αποτέλεσμα.
Τυπώνετε το σχέδιο που θέλετε (καρδούλα, αστέρι. λουλούδι, αυτοκινητάκι .......) ή το σχεδιάζετε εσείς εάν έχετε καλλιτεχνικό χέρι.

Κόβουμε το προσκλητήριο - κάρτα μας στο μέγεθος που θέλουμε και διπλώνουμε στην μέση, στην συνέχεια κόβουμε το διακοσμητικό μας χαρτονάκι στο σχέδιο που θέλουμε ( 3 τεμ) και τοποθετούμε στην μέση της καρτας μας (πρόσοψη). Εάν έχουμε ραπτομηχανή περνάμε από επάνω τους ένα γαζί (όπως στην εικόνα) και η κάρτα μας είναι έτοιμη.

Σε περίπτωση που δεν διαθέτουμε ραπτομηχανή τότε διπλώνουμε τα 3 διακοσμητικά χαρτονάκια στην μέση και προσπαθούμε να τα κολλήσουμε μεταξύ του και στην συνέχεια επάνω στην κάρτα μας ή  κάνοντας μια μιρκή τρυπίτσα τα δένουμε με μια ωραία λεπτή κορδέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια: