22 Ιουνίου 2013

DIY Marshmallow Strawberry Pops !!!!!!

Τα αγαπημένα μας marshmallow αλλάζουνε όψη για το πάρτυ που ετοιμάζουμε, μια μικρή παραλλαγή για υπέροχη γεύση αλλά και υπέροχη διακόσμηση.


http://www.blog.birdsparty.com


Μπορούμε να ετοιμάσουμε τα συγκεκριμένα pops 3 ημέρες πρίν και να τα διατηρήσουμε στο ψυγείο.

Υλικά που θα χρειαστούμε: 

  • marshmallows με γεύση φράουλα 
  • Καραμέλα σε κόκκινο και πράσσινο χρώμα (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσα pops θα κάνουμε) μια σακουλίτσα μικρή καραμέλα αρκεί για 15 περίπου τεμάχια.
  • Sticks για  Lollipop (γλυφιτζουράκια)
  • Λευκές πέρλες ζάχαρης
  • Μικρό πινέλο (ζωγραφικής)Διαδικασία: Τοποθετούμε την κόκκινη καραμέλα σε ένα μπολ στο φούρνο μιρκοκυμμάτων και αφήνουμε να λιώσει. Αφού λιώσει βυθίστε την άκρη από το στικ στην καραμέλα και στην συνέχεια περάστε το στο marshmallow μέχρι την μέση περίπου (το σημείο όπου θα είναι στέρεο και ίσιο). Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλά και βάλτε τα στο ψυγείο για λίγα λεπτά.

Τα βγάζουμε από το ψυγείο και βουτάμε όλο το marshmallow μέσα στην λιωμένη κόκκινη καραμέλα και τοποθετούμε κάπου όρθια για να παγώσει ωστόσο τοποθετούμε και τα λευκές πέρλες επάνω τους με πολύ προσοχή. Τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για να κρυώσουνε.
Λιώνουμε την πράσσινη καραμέλα βγάζουμε από το ψυγείο  και με την βοήθεια του πινέλου σχηματίζουμε στην επάνω πλευρά τα φύλλα της φραουλίτσας και τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο.


Τώρα είναι έτοιμα να τα απολάυσετε και να τα απολαύσουνε και οι καλεσμένοι σας. Ίσως είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει .Δεν υπάρχουν σχόλια: