16 Μαΐου 2013

DIY Ρομαντικό προσκλητήριο Γάμου ή Βάφτισης !

Θα χρειαστείτε χαρτονάκι σε δύο χρώματα λευκό και ροζ ή λιλά ή δημιουργήστε τον δικό σας συνδιασμό χρωμάτων, πούλιες ή χάντρες , κορδέλες στα αντίστοιχα χρώματα , κολλά και ψαλίδι.Διαδικασία: Κόβετε το μέσα χαρτονάκι σε διαστάση 36 cm πλάτος και ύψος 18cm , στην συνέχεια δημιουργείται τσάκιση στο 8,5 cm - 13cm το μεσαίο κομμάτι και 4.5 cm το τελευταίο. Θα ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και για το έξω απλά θα αλλάξετε το ύψος και θα το κόψετε σε 14cm.


Τοποθετείται το ένα χαρτονάκι πάνω στο άλλο και στην συνέχεια διπλώνετε τις τσακίσεις που κάνατε. Παίρνετε την κορδέλα διπλή και περνάτε περιμέτρικά του προσλκητηρίου, προσοχή θα πρέπει στο επάνω σημείο να κολλήσετε τις κορδέλες πάνω στο χαρτόνι (δείτε τη φώτο).

Κόβετε μια καρδιά με το υπόλοιπο χαρτόνι και επάνω της κολλάτε τις διακοσμητικές πούλιες ή χάντρες , κολλάτε την καρδιά επάνω στο σημείο που κολλήσατε τις κορδέλες.
Μπορείτε το κειμενάκι να το τυπώσετε σε ριζόχαρτο ή άλλο χαρτί απλό και να το τοποθετήσετε μέσα ή μπορείτε να χράψετε το κείμενο κατευθείαν πάνω στο χαρτονάκι σας και για το τέλος απλά δένετε τις κορδέλλες.Δεν υπάρχουν σχόλια: