16 Μαΐου 2013

Χειροποίητες σαγιονάρες !

Αγαπημένες μου φίλες τι λέτε να φτιάξουμε υπέροχες σαγιονάρες για τη θάλασσα? 

Βρήκα μια καταπληκτική ιδέα, εύκολη και οικονομική για να φτιάξουμε όμορφες και μοναδικές σαγιονάρες και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας.

Πραγματικά μπορούμε όλες να το επιχειρήσουμε και να φτιάξουμε για εμάς και τις μικρές μας κυρίες χωρίς να ξοδέψουμε τόσα πολλά χρήματα μιας και διανύουμε δύσκολες εποχές .
Υλικά που χρειαζόμαστε: βάση σαγιονάρας , το υλικό της σαγιονάρας είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες οπότε αγοράζουμε ένα πολύ οικονομικό ζευγάρι και στην συνέχεια αφαιρούμε τα πλαστικά λουράκια , εκτός και εάν έχετε κάποια που θα θέλατε να την αλλάξετε οπότε κάνετε την αλλαγή πάνω στην παλιά σας.
Ύφασμα: επιλέξτε 2 μικρά κομμάτια υφάσματος που σας αρέσει και διάφορα διακοσμητικά πχ: κουμπάκια ή χάντρες.


Στην συνέχεια πέρνουμε τα δυο κομμάτια υφάσματος και τα περνάμε από την κεντρική τρύπα της σαγιονάρας , δένουμε έναν αρκετά γερό κόμπο και τραβάμε έτσι ώστε να έρθει και να γίνει ένα με τον πάτο για να μην μας ενοχλεί στο περπάτημα. Δένουμε στην επάνω πλευρά διάφορους κόμπους για να δημιουργήσουμε την διχάλα για τα δάκτυλα μας και στην συνέχεια περνάμε τις άκρες στις δυο επόμενες τρύπες και δένουμε και εκεί τον κόμπο.
Εάν θέλουμε και έχουμε πιστόλι κολλήματος τις περνάμε και μια δόση κόλλα στην κάθε τρύπα.

Οι σαγιονάρες είναι έτοιμες , διακοσμήστε με χάντρες ή πολύ καλή ιδέα είναι να κολλήσουμε όμορφα κοχύλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: