11 Μαρτίου 2013

DIY Κουτάκια για πολλές χρήσεις !

Υπέροχα κουτάκια σε σχήμα μαξιλαριού κατάλληλα για μπομπονιέρες γάμου, βάφτισης ή για συσκευασία δώρου.

Εύκολη κατασκευή και το αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για μπομπονιέρες γεμίζοντας με υπέροχα κουφέτα, ή με καραμέλες , για κουτί δώρου για κάποιο κόσμημα ή αλλό μικρο δωράκι.

Υλικά που θα χρειαστείτε είναι : Χαρτόνι σε διάφορα χρώματα και στην ποιότητα που θέλετε, κουμπιά χρωματιστά, αυτοκόλλητες διακοσμητικές ταινίες ή φαρδιά κορδέλλα, κόλλα, ένα παλιό cd ,ψαλίδι και μολύβι.


 

Παρακάτω θα δείτε τις οδηγίες για να μπορέσετε να κατασκευάσετε μόνες σας αυτό το υπέροχο κουτάκι. Πατήστε  εδώ γα να μπορέσετε να τυπώσεται το παρακάτω πρότυπο .

Αφού τυπώστε το σχέδιο κόψτε το χαρτονάκι σας στο μέγεθος που σας υποδυκνύει το πρότυπο και στη συνέχεια με ένα μολύβι και την βοήθεια ενός χάρακα και ενός cd σχεδιάστε τις γραμμές όπως στην εικόνα.
Κόψτε με ένα ψαλίδι το περίγραμμα που δώσατε όπως παραπάνω και στη συνέχει ενώστε τις πλευρες που πρέπει να κλείσουνε και κολλήστε με κόλλα.

Αυτό ήτανε το κουτάκι σας είναι έτοιμο και τώρα βάλτε την φαντασίας σας,  για να το διακοσμησετε χρησιμοποιήστε  κουμπιά, κορδέλες, νήμα, αυτοκολλητα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μόνες σας υπέροχα λουλουδάκια να τα κόψετε και να δημιουργήσετε κάτι αντίστοιχο με το παρακάτω.

Πραγματικά εάν υπάρχει ελεύθερος χρόνος είναι υπέροχο  να μπορέσετε να κατασκευάσετε μόνες σας ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου αυτά τα υπέροχα κουτάκια, είναι οικονομικά και ταυτόχρονα θα το διασκεδάσετε και θα τα αγαπήσετε περισσότερο γιατί είναι δική σας δημιουργια.
Δεν υπάρχουν σχόλια: