10 Μαρτίου 2013

DIY Διακοσμητικά Στεφάνια !

Ας αφήσουμε πίσω μας το χειμωνιάτικο σκηνικό και ας δώσουμε μία ανοιξιάτικη νότα στο σπίτι μας . Τι θα λέγατε λοιπόν να κατασκευάσουμε υπέροχα διακοσμητικά στεφάνια για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Πρωτότυπη ιδέα και για δώρο ,

Για την κατασκευή του θα χρειαστούμε , pool noodles (είναι κυλινδρικό κομμάτι  αφρού πολυαιθυλενίου) , σύρμα, νήμα πλεξίματος, ύφασμα (χοντρή λινάτσα), διακοσμητικές πινέζες, κόλλητική ταινία.Περνάμε το σύρμα μέσα στα pool noodles (είναι κυλινδρικό κομμάτι  αφρού πολυαιθυλενίου) και σχηματίζουμε ένα κύκλο, εμείς επιλέγουμε πόσα θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με το πάχος του στεφανιού που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Στην συνέχεια χρησιμοποιούμε την κολλητική ταινία για να κρατήσουμε τις δυο άκρες ενωμένες.Στη συνέχεια περνάμε το νήμα μας στο στεφάνι μέχρι να το καλύψουμε όλο, φέρνουμε γύρω γύρω όσο χρειαστεί . Κόβουμε την γάζα σε σχήμα λουλουδιών.
Σχηματίζουμε το λουλούδι όπως βλέπουμε στην επόμενη φωτογραφία και ενώνουμε με το σύρμα ή με κόλλα.
Τοποθετούμε τα λουλούδια στην πλευρα του στεφανιού που επιθυμούμε χρησιμοποιόντας την διακοσμητική πινέζα.
Χαρείτε με το αποτέλεσμα και βρείτε πιο σημείο του σπιτιού σας θα διακοσμήσετε.Επίσης μπορείτε να δείτε λεπτομέριες για την κατασκευή του εδώ

πηγή θέματος: http://www.lifeonlakeshoredrive.comΣημείωση : εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα pool noodles , τότε μπορείτε να προμηθευτείτε από χρωματοπωλείο φύλλο πολυουραιθάνης και με ένα διαβήτη να σχηματίσετε  δυο κύκλους έναν μικρό και ένα μεγάλο που θα έχουνε απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 3 δάχτυλα, αφαιρέστε τό μέσα του κύκλου και το έξω του άλλου και συνεχίστε με την παραπάνω διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: