13 Μαρτίου 2013

ΈΞΟΔΟΣ : Αποκριατικό Πάρτυ στον "Ελληνικό Κόσμο"Τι θα λέγατε για ένα ολοήμερο αποκριάτικο πάρτυ για όλη την οικογένεια? Μουσική , χορός, παιχνίδι και αποκριάτικα εργαστήρια μας περιμένουν την Κυριακή 17 Μαρτίου στον "Ελληνικό Κόσμο"
 .
Μια σειρά από αποκριάτικες δραστηριότητες συμπληρώνουν τις παραστάσεις, τις εκθέσεις, τις προβολές εικονικής πραγματικότητας και τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του «Ελληνικού Κόσμου», παρασύροντας τις διαθέσεις σε ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης και χαράς! 

Μικροί και μεγάλοι φορούν τη στολή τους και συμμετέχουν σ’ ένα ολοήμερο ξεφάντωμα στον «Ελληνικό Κόσμο», από τις 10.00 μέχρι τις 18.00!


1. Κουαρτέτο Εγχόρδων Crescento
Σε ποια εποχή θα θέλατε να μεταφερθείτε; Ντυθείτε ανάλογα και ελάτε να ζήσετε στο ρυθμό της μουσικής κάθε εποχής!
Τρία θεματικά μουσικά 40λεπτα με το Κουαρτέτο Εγχόρδων Crescento (βαλς-ντίσκο, λάτιν και μάμπο-παιδικά) παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο χορό.
Ώρες έναρξης: 12:00, 14:00, 16:00
Διάρκεια: 40 λεπτά
Φουαγέ «Ελληνικού Κόσμου»
Δωρεάν για τους επισκέπτες του «Ελληνικού Κόσμου»
2. Γαϊτανάκι
Κυριακή της Αποκριάς και τα χρώματα από το γαϊτανάκι μπλέκονται ξέφρενα στα χέρια των μικρών μας φίλων. Ήχοι, ρυθμοί και χρωματική πανδαισία συνδυάζονται απόλυτα στο κατεξοχήν έθιμο των αποκριών. Πολύχρωμες κορδέλες τυλίγονται και ξετύλιγονται γύρω από το κεντρικό κοντάρι, στο Φουαγέ του «Ελληνικού Κόσμου».
Ώρες έναρξης: 12:45, 14:45, 16:45
Διάρκεια: 30 λεπτά
Φουαγέ «Ελληνικού Κόσμου»
Δωρεάν για τους επισκέπτες του «Ελληνικού Κόσμου»

3. Εργαστήρι αποκριάτικων καπέλων
Απαραίτητο συμπλήρωμα στο αποκριάτικο κλίμα, τι άλλο, το αποκριάτικο καπέλο! Στο ειδικό εργαστήρι που έχει στηθεί στο Φουαγέ του «Ελληνικού Κόσμου» τα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους ξεχωριστά καπέλα, μεταμορφώνονται και ταξιδεύουν σε κόσμους φανταστικούς!
Εργαστήρι ελεύθερης ροής για μικρούς και μεγάλους
Φουαγέ «Ελληνικού Κόσμου»
Ωράριο: 11:00-16:00
Κόστος συμμετοχής: 3 ευρώ για τα υλικά του καπέλου
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: