25 Μαρτίου 2013

Ιδέες για μια ξεχωριστή ημέρα του "Πάσχα" !

Έχετε σκεφτεί ποτέ να διοργανώσετε ένα μικρό πάρτυ για τα παιδιά την ημέρα του Πάσχα?

Σίγουρα , ένα πάρτυ με πασχαλινά εδέσματα και πασχαλινή διακόσμηση δεν θα άφηνε κανένα μικρό ή μεγάλο παιδάκι αδιάφορο.

Υπέροχες ιδέες από το  celebrationsathomeblog.com


Αφιερώστε για τους μικρούς καλεσμένους σας λίγο παραπάνω χρόνο και όλα θα γίνουν πολύ όμορφα.

Για να φτιάξετε το υπέροχο διακοσμητικό banner "easter " θα χρειαστείτε διαφορετικού χρώματος χαρτονάκι ή γκοφρέ χαρτί , και κόλλα glitter . Κόψτε το χαρτονάκι ή γκοφρέ χαρτί σε σχήμα αυγού και σχεδιάστε επάνω με την κόλλα glitter γράμματα "όπως στην φώτο". Με έναν διακορεφτή ή με ένα ψαλιδάκι κάνετε στη κορυφή τρυπίτσες και περνάτε από εκεί κορδέλες για να το κρεμάσετε στο σημείο που θέλετε.
Εκτός από τα κόκκινα αυγά προσθέστε στο τραπέζι των μικρών καλεσμένων σας και αυγά  βαμμένα ή ζωγραφισμένα σε παλ χρώματα. Κατασκευάστε καλαθάκια τα οποία γεμίστε τα με αυγά, κουλουράκια και τσουρεκάκια ατομικά και σίγουρα μικρές σοκολατένιες λιχουδιές.  Στις αναρτήσεις μου θα βρείτε ιδέες για πασχαλινά καλαθάκια που μπορείτε να φτιάξετε πολύ γρήγορα.
Διακοσμήστε το παιδικό Πασχαλινό τραπέζι με υπέροχα πασχαλινά διακοσμητικά , πουλάκια, λαγουδάκια, ψεύτικα πασχαλινά αυγά και ότι άλλο σας αρέσει και μπορείτε να βρείτε σε κάποιο κατάστημα.

Υπεροχη ιδέα επίσης είναι να φτιάξετε αντί για τα κλασσικά cupcakes που έχουνε γίνει μόδα , μικρά ατομικά τσουρεκάκια στις φόρμες που θα φτιάχνετε τα cupcakes και να τα διακοσμήσετε με ειδικό γλασσο που φτιάχνετε επίσης μόνες σας. " λεμόνι και άχνη ζάχαρη" ή "πορτοκάλι και άχνη ζάχαρη " δείτε στις συνταγές του 4lifeidea.blogspot.grΥπέροχες σοκολατένιες λιχουδιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την διακόσμηση .

Και για να μην ξεχάσω , με κάποιον τρόπο πέραν του τηλεφώνου θα πρέπει να ενημερώσουμε τους καλεσμένους μας για το πάρτυ που τους περιμένει.

Προσκλήσεις : Από το χαρτί που θα επιλέξουμε για το διακοσμητικό banner θα κόψουμε σε ένα  σχήμα ορθογώνιου και ένα σε  αυγού από διαφορετικό χρώμα και στο μέγεθος που θέλουμε και θα κολλήσουμε το ένα πάνω στο άλλο, καλό θα ήτανε το ορθογώνιο χαρτονάκι να είναι μεγαλύτερο από το άλλο για να δείξει το σχέδιο και εκεί  γράφουμε το κειμενάκι που θέλουμε.

πηγή:http://celebrationsathomeblog.com/category/easter/Δεν υπάρχουν σχόλια: